Fotográfusoknak

Örömöm a köbön

Megosztás: Facebook Twitter Google+ Pinterest

Ritkán ragadom magam elé a klaviatúrát, mert az Égiek nem áldottak meg írói vénával. Hogy most mégis írásra adtam a fejem, annak alapvetően két örömteli oka van. Szita Márton és Gyarmati Csaba. Két új tag a Pillanart táborában.
Mindkettejük kitartása, az esküvőfotózás iránti szeretete és alázata, hozzáállása és türelme, a többiek felé bizonyított segítőkészsége igazán figyelemre méltó.

Néhány szó az előzményekről: Mindketten több alkalommal adták be pályázati anyagukat a Pillanarthoz. Azonban túllendültek a kezdeti csalódásokon (mert ilyen is volt), tanultak a kritikákból, véleményekből, véleményezésekből. Azt hiszem mostanra mindketten megtalálták önmagukat.
A befektetett energia most meghozta a maga gyümölcsét. Mindkettejük teljes jogú taggá vált a Pillanart táborában, mely számukra a legnagyobb hazai elismerést jelenti.

Számomra különösen az okozott nagy örömöt, hogy Szita Marci végre Pillanart taggá válhatott. Régóta ismerem a munkáit. Pályázati anyagát legelőször két évvel ezelőtt adta be. Később pedig rendíthetetlenül látogatta a Mérleg-et, okult mások és a maga hiányosságaiból, vagy épp hibáiból.
Mérhetetlen önkritikát gyakorolva Marci az elkövetkezendő szezonokat úgy szeretné maga mögött tudni, hogy azt mondhassa magáról: van még hová fejlődni, van még mit tanulni. Azt gondolom ez a hozzáállás becsülendő.

Gyarmati Csaba az első olyan pályázónk, aki 100%-os igen szavazatot kapott a legutóbb beadott ötven képből álló esküvői best of sorozatára, bár megjegyzem Marci is csak egyetlen szavazattal maradt alább.

Büszkék vagyunk Rátok. Gratulálunk!

Csak így tovább!

Szalay Mona