Pároknak Valódi esküvők

A hét esküvője: Ildi és Attila

Megosztás: Facebook Twitter Google+ Pinterest

Esküvői fotós: Petrilla Szabolcs | www.petrillastudio.hu
Polgári szertartás: Hotel Stáció kertje, Vecsés
Vacsora helyszíne: Hotel Stáció, Vecsés
Dátum: 2011. június 4.

Egy nagyon friss, egészen pontosan múlt szombati esküvő képeit mutatom most meg nektek. Már hetekkel ezelőtt elterveztem, melyik anyagot fogom feltenni a hét esküvője rám eső napján, de ez az esküvő felülírta terveimet. Annyira tetszett a hangulat és annyira megszerettem a páromat is, hogy úgy döntöttem, ezúttal az érzelmeimre hallgatok és ezt az esküvőt mutatom ma be.

Ildiék már csak azért is kedvesek nekem, mert egy volt kedvenc (nem más, mint a vízben fekvő lány – aki ismeri a képeimet az tudja, kiről beszélek :) ) párom ajánlására jöttek hozzám. Nem bízták a véletlenre a dolgot, kb. egy évvel az esküvő előtt már lefoglaltak.

Még a télen, hóban-fagyban készítettem nekik egy e-session sorozatot is, a meghívójukra és a szülőknek ajándékba adott bor címkéjére is ezekből a képekből került rá egy-egy fotó. Ennek a jegyesfotózásnak köszönhetően az esküvőn már, mint jó ismerősök találkoztunk újra. A nap igen sűrű volt, rengeteg programmal, de amiért különleges nekem ez az esküvő, az két dolog. Egyrészt kis utánajárás után igen különleges helyszínen tudtuk megcsinálni a kreatív fotózást, aminek nagyon örültem. Másrészt a polgári szertartás volt az, ami sokáig emlékezetes lesz számomra, ami este lett megtartva, szabadtéren. Amellett, hogy nagyon hangulatos volt a szertartás ebben a környezetben, szakmailag is kihívás volt, mivel gyakorlatilag teljes sötétségben zajlott. A szertartás végén a tűzijáték már csak hab volt a tortán.

Még két megjegyzés az anyaggal kapcsolatban: az egyik, hogy ebben a válogatásban asszisztensemnek, Misinek is van képe, akire nagyon büszke vagyok, a másik, hogy beraktam pár csoportképet is, csak érdekesség képen.. van az úgy, hogy a szülőket is megdolgoztatjuk kicsit. :)

Ildinek és Attilának köszönet a bizalomért, Andinak pedig az ajánlásért!