Pároknak Valódi esküvők

A hét esküvője: Ildikó és Ricardo

Megosztás: Facebook Twitter Google+ Pinterest

Esküvői fotós: Víg László | FotoVig.hu
Polgári szertartás helyszíne: Boscolo New York Palace, Budapest
Vacsora helyszíne: Boscolo New York Palace, Budapest
Dátum: 2011. szeptember 10.

Ildikó és Ricardo Washington DC-ből érkeztek Budapestre megünnepelni az esküvőjüket. Ildikó itt nőtt fel, így neki nem volt ismeretlen a magyar főváros, ám Ricardo – aki eredetileg chilei származású – még sosem járt nálunk.

A nagy távolság miatt személyesen csak az esküvő előtti napon, az e-session fotózás során tudtunk találkozni. Az már a skype-os megbeszélés és az email-váltások során is kiderült, hogy rendkívül kedves és egymást igazán szerető párról van szó, ez a benyomásom csak erősödött, ahogy pénteken együtt kezdük a sétát a budai Várban.

Másnap, az esküvőjükön rám bízták, hogy mely helyszíneken fotózzuk a kreatív sorozatot. Sajnos nem volt erre korlátlan időnk, de igyekeztem úgy választani, hogy Ricardo a pesti oldal szépségeiből is kapjon egy kis ízelítőt. Annál is inkább, mert építész, ráadásul szívesen fotózik is.

A kreatív fotózás és a nap többi része ezután már a New York Palace-ban folytatódott. Az ifjú pár vendégei Ausztráliától Amerikáig, Franciaországtól Chiléig a világ minden tájáról érkeztek. A polgári ceremónia után a szokásos gratulációk, koktélozás majd pedig a vacsora következett. Az ajándékok átadása kissé más volt, mint általában, itt ugyanis mindegyiket rögtön ki is bontották és együtt örültek az ajándékozókkal. A tortavágás során Ildikó egy chilei mesére utalva egy különleges második tortával lepte meg Ricardot. Természetesen a táncparkett sem kongott az ürességtől, bár az itthoni, hajnalban/reggel véget érő bulikhoz szokott szervezetemnek furcsa volt, hogy csak 23 óráig tartott a party :) Mindenesetre az együtt töltött jónéhány óra alatt rengeteg pozitív inger ért, sok élménnyel lettem gazdagabb.

Igazi ünnep volt ez a nap velük, melyen öröm volt fotózni, remek pillanatokat tudtam nekik megörökíteni. Ildikó és Ricardo: alig várom, hogy újra találkozzunk :)