Pároknak Valódi esküvők

A hét esküvője: Reni és Péter

Megosztás: Facebook Twitter Google+ Pinterest

Esküvői fotós: Szita Márton | www.szitamarton.hu
Egyházi szertartás helyszíne: Budapest
Vacsora helyszíne: XO Bistro, Budapest
Dátum: 2011. szeptember 10.

Szeptember elején került sor Reni és Péter esküvőjére Budapesten. A kezdés nagyon emlékezetes volt számomra. Amikor becsengettem hozzájuk, Reni nyitott ajtót, legalábbis azt hittem. Megkérdeztem tőle, hogy mikor kezdjük a fotózást, erre ő azt válaszolta, hogy nem ő lesz a mai menyasszony. Kiderült, hogy Reninek van egy tökéletes mása, egy ikertestvére. Azóta azt sajnálom, hogy nem egyszerre volt a két lány esküvője… mekkora buli lett volna :)

Azért így sem volt rossz. A készülődésnél már jelen voltam egy fővárosi kis szalonban. Utána következett a szép kis menyasszonyi ruha felvétele, majd egy templomi szertartás. Amikor ez lezajlott elmentünk egy nagyon elegáns budapesti étterembe, ahol nem egy hagyományos értelemben vett „lagzi” vette kezdetét. Mivel sok külföldön élő rokon tette tiszteletét az esküvőn, akik régóta nem találkoztak egymással, ezért Reni és Péter egy beszélgetős estet szervezett a vendégeknek. A háttérben halk cimbalom szólt, a pincérek folyamatosan szolgálták fel a több fogásos vacsorát, amit kiváló borokkal öblíthettek le a vendégek. Egy élmény volt a fotózás, sok jó pillanat került megörökítésre. A menyasszonyi torta felvágásáig maradtam a párral, utána elindultam haza.

Ezzel még nem volt vége a közös munkának, ugyanis a Reni és Péter még meglátogatott engem Sopronban, hogy elkészítsük a kettőjükről szóló fotósorozatot.