Pároknak Valódi esküvők

A hét esküvője: Judit és Boldizsár

Megosztás: Facebook Twitter Google+ Pinterest

Esküvői fotós: Juhász Balázs | www.juhaszbalazs.com
Polgári szertartás: Marriott Hotel, Budapest
Dátum:
2011. július 2.

Már első találkozásunkkor láttam, hogy egy vidám párral van dolgom. Nagyon eseménydús esküvő ígérkezett, így különösen készültem rá.

A fiúk egy közeli kedvenc, törzshelyükön gyülekeztek, míg a lányok, Judit és barátnői a hotelszobában készülődtek. Mindkét helyen legalább tíz ember. Igazi csemege egy fotósnak, vidám arcok, oldott pillanatok. A szertartás a Marriott Hotelben délidőben kezdődött, nagyon meleg volt, így örültünk a légkondicionáló áldásának. Rengeteg ember, igazi elegáns esküvő. A kreatív fotózást a hotelben kezdtük, majd a városligetben fejeztük be, közel a buli helyszínéhez a Gundel Étteremhez.

A városliget egy szoborkiállításnak adott helyet, akkor készítettük a sorozat fekete-fehér fotóját is, mielőtt valaki photoshopra gyanakodna. A kreatív fotózás után még egy igazításra hazaugrottunk, ahol saját környezetükben, kutyájukkal is megörökíthettem őket. Ekkor készültek szerintem a legjobb fotók, közülük az egyik “az átalakulás varázsa”
kategória első helyezettje lett az Év Esküvőfotósa versenyen. A buli a Gundelben szintén méltó körülmények és vendégsereg jelenlétében zajlott. Öröm volt fotózni őket!