Pároknak Valódi esküvők

A hét esküvője: Zsuzsi és Zsolti

Megosztás: Facebook Twitter Google+ Pinterest

Esküvői fotós: Víg LászlóFotoVig.hu
Egyházi szertartás: Kéttornyú templom, Tata
Polgári szertartás: Grill & Cocktail étterem mólója, Tata
Vacsora helyszíne: Grill & Cocktail étterem, Tata
Dátum: 2012. július 7.

Ahogy a velem készült interjúban is említettem, a legjobb referencia, ha egy korábban már fotózott pár ajánlása alapján keresnek meg. Zsuzsi és Zsolti egy 2007 óta tartó sorozat részesei. Ekkor fotóztam Melindát és Krisztiánt, akik továbbadták az elérhetőségemet Lívinek és Csabinak, akiknek az esküvőjén Zsuzsi volt az egyik koszorúslány. Lívi és Zsuzsi barátnője és sminkese pedig Kriszta, akinek az esküvőjét szintén fotózhattam.

Zsuzsiék biztosra mentek: az esküvő előtt több, mint egy évvel kerestek azzal, hogy még nincs fix időpontjuk, egyeztessünk, mikor érek rá. Ez mindig nagyon megtisztelő számomra, ilyenkor úgy érzem, az eddigieknél is jobban kell teljesítenem, még nagyobb a felelősségem.

Az esküvő napja a szokásos júliusi hőség jegyében telt, vagyis már a készülődésen izzadtunk :) Elsőként a templomi esküvő következett, majd pedig a polgári szertartás és a vacsora. Zsuzsi és Zsolti számára a kreatív fotók is kiemelten fontosak voltak, ezért erre a fotózásra az esküvő előtti csütörtökön kerítettünk sort. Mindketten nagy rajongói a kettlebellnek, erre utal az a bizonyos fotó a galériában.
Mivel a polgári szertartásnak is helyet adó étterem az Öreg-tó partján van, így kézenfekvő volt, hogy az ifjú pár hajóval érkezzen. Nagy élmény volt velük a tavon körözni, amíg a vendégek elfoglalták helyüket a mólón. Minden nagyon simán zajlott, az összes menyasszonynak és vőlegénynek javaslom, hogy vegyen róluk példát: semmi nem tudta őket felidegesíteni vagy kizökkenteni, mindvégig egymásra figyeltek és igazán élvezték ezt a napot. Rengeteg spontán fotót sikerült készítenem, a mai napig rendkívül jó érzéssel tölt el, amikor a sorozatukat nézegetem. A tortás képekről jut eszembe: ezen az esküvőn ettem először répatortát. Nagyon finom, csak ajánlani tudom!

A baráti körükben van még hajadon lány, így aztán remélem, hamarosan mindenkivel újra találkozunk :)