Valódi esküvők

A hét esküvője: Hajni és Miki

Megosztás: Facebook Twitter Google+ Pinterest

Esküvői fotós: Daróczi Csaba | www.naszvadasz.hu
Helyszínek: Gárdony

Hajni és Miki Londonban élnek, mindketten testnevelő tanárok. Az esküvőjük szervezése is hatalmas sportteljesítmény volt, hiszen szinte az egészet Angliából intézték. Meg is érdemeltek volna egy olimpiai érmet érte, hiszen az utolsó díszkavics is a helyén volt, és minden a lehető legnagyobb rendben zajlott le.

Az esküvőt átjárta a hivatásuk, a sport szeretete. Minden apró részletében jelen volt ez. A templomi szertartásra mindenkinek egy labdával kellett érkeznie, amit egy nagy zsákba gyűjtöttek, majd a szertartás végén a templom mellett lévő focipályára kiborítottak, ahol a násznép igen jól szórakozott a rengeteg focival.

A lagzi egy elegáns, a Velencei-tóra néző szállodában volt. Hihetetlen panoráma nyílt a tóra a lemenő nappal. A buli igazán jól sikerült, a sportolók igazán tudnak mulatni :)

Hajniék a egri tanárképző főiskolán ismerkedtek meg a tornateremben, így azt szerették volna, ha a kreatív sorozatuk is ott készülne. Így pár nap múlva autóba pattantunk, és meglátogattuk az egykori iskolát. Nagyon megmozgatta a fantáziám a helyszín, a fotózásnak csak az éjszaka vetett véget.