Valódi esküvők

A hét esküvője: Adél és Ákos

Megosztás: Facebook Twitter Google+ Pinterest

Esküvői fotós: Tamás Pál | www.tamaspal.hu
Helyszínek: Budapest

Adél és Ákos esküvője olyan volt számomra, mint egy igazán minőségi bonbon. Nem túl édes és romantikus. Tartalmas, de nem elnyújtott, kifulladásig tartó mulatozással.

Az előkészület családias hangulatban, egy belvárosi hotelben zajlott, ahogy a mini kreataív fotózás is. Néhány érzelmes fotó elkészítése után a család többi tagja is csatlakozott hozzánk. Azelőtt soha nem találkoztam ennyire sugárzó, folyton mosolygó családdal. Azt hiszem, ez a különleges idill kellett ahoz, hogy ezen az esküvőn készülhessen el az Év Esküvőfotója. Az ominózus pillanatkép elkészítéséhez persze jókor kellett jó helyen lenni, és észrevenni a lehetőséget, de a szülők és testvérek mosolya nélkül mit sem ért volna a tökéletes kompozíció.

Az augusztusi forróságban jobbnak láttuk hűvösre tenni magunkat, ezért egy jégcsarnokban folytattuk a fotózást a baráti körrel. Itt már kizárólag a mókáé volt a főszerep. Fél óra önfeledt fotózás után a Mom Kulturális Központban lévő szertartás következett, majd családias hangulatú szabadtéri fogadás francia zenével és finom ételekkel. Az i-re a pontot a világ legcsokisabb tortája tette fel – ami a kedvencem – , de szerencsére sikerült megőrizni a hidegvéremet, így a hangulatvilágítást kihasználva elkészülhetett a zárókép is. Már hajnalodott, ezért pihenni indultunk, az Ifjú Pár pedig a nászútra.