Menyasszonyoknak

Hangulatvilágítás az étteremben

Megosztás: Facebook Twitter Google+ Pinterest

A vacsora-lagzi helyszínén sokszor szokott probléma lenni, hogy miután véget ért a vacsora és elkezdődik a tánc, rögtön lekapcsolják a világítást és jó esetben az egyedüli fényt a zenekar színes világítása szolgáltatja, ha van egyáltalán nekik. Ilyenkor a tánctér és az egész étterem sötétbe borul, ami nem túl dekoratív sem élőben a helyszínen, sem pedig a fotókon, videón. Úgyhogy érdemes az esemény előtt érdeklődni a rendezvény helyszínén, hogy milyen hangulatvilágítással tudnak szolgálni.

01

Amennyiben ezzel nem rendelkeznek, akkor érdemes bérelni pár ezer forintért akár színes, akár fehér hangulatfényt, amit a földre elhelyezve és felfelé irányítva, körbe rakhatsz az étterem falai mentén és ezzel egy nagyon dekoratív hangulatot teremthetsz, ami kellemes a szemnek és a fotókon sem vész el a sötétségbe a háttér.
Nagyon szép megoldás az is, ha fényfüzért használtok akár csak a főasztal mögött, akár több helyen is, de érdemes arra figyelni, hogy ne hideg kékes fényű legyen, hanem meleg színhőmérsékletű.

04

Pontosan ugyanilyen a helyzet, ha a tánctér vagy maga a vacsora szabadtéren vagy teraszon kerül megrendezésre. Ekkor is nagyon nagy hasznát lehet venni a fényfüzérnek, mert így a fény tulajdonképp egy falat képez, de mégsem lesz hivalkodóan erős a fénye és így sokkal szebbek lesznek tőle a fényképek.