Valódi esküvők

A hét esküvője: P+B

Megosztás: Facebook Twitter Google+ Pinterest

Esküvői fotós: Szalay Mona | www.szalaymona.hu

Minden esküvőt mindig valamiért és mindig valami másért szeretek. Erre az esküvőre, az egész napra, a vendégekre a kifinomult elegancia volt jellemző. Kapcsolatom P&B-vel pedig egy kedves rendezvényszervező közvetítésével és egy online beszélgetéssel indult, mivel éppen akkor külföldön tartózkodtak. Mindkettőjük olyan személyiség, akikről egy jéghegy jut eszembe, no de nem a hűvösségük miatt, hanem mert csak a csúcsukat lehet látni. A felszín alatt olyan rejtett értékekkel rendelkeznek, amit csak apró mozzanatokból vettem észre.

Gyönyörű helyszíneken, impozáns épületekben jártunk aznap, csupa vidám és mosolygós emberekkel körülvéve tölthettem a napot.

Nem volt igény a készülődésről készítendő fotókra, illetve a kreatív fotózást is csak részlegesen említettük meg. Ennek ellenére kevés, de annaál kedvesebb képeket sikerült készíteni mindkét fázisról, melynek érdekében enyhén szólva felforgattuk a szállodai szobát :-) De elkészültek! A polgári szertartás szűk családi körben az Úri utcai anyakönyvi hivatalban zajlott, az egyházi szertartás pedig a Mátyás templomban celebrálták. Emlékszem aznap NATO rendezvény volt, mely igencsak megnehezítette autóval a Várba való feljutást.

A vacsorának, esti bulinak  a Magyarság Háza adott otthont. Itt említenék meg egy kevésbé ismert dekoratőr csapatot (Imori virág-enteriör), akik munkájukkal úgy kápráztattak el bennünket, hogy a szánk is tátva maradt :-)

A vacsorán P mit sem sejtett, hogy kedvese egy nagyon megható meglepetéssel készült. A tortavágáshoz készülődtünk, amikor felcsendült egy szerelmes dal az Igazából szerelem c. filmből, és lejátszódott egy jellemző  jelenet :-) A képekből kiderül melyik az. Aztán P és B körül hosszú percekre megállt az idő, megszűnt létezni minden körülöttük lévő külső tényező.

A tortavágást követően vidám party-nak voltam szemtanúja, melyhez a Partyssimo Rendezvényzenekar járult hozzá kifogásolhatatlan szakmai tudásával.