Valódi esküvők

Őszi esküvő Gödöllőn: A&K

Megosztás: Facebook Twitter Google+ Pinterest

Esküvői fotós: Szalay Mona | www.szalaymona.hu

Szerencsésnek érzem magam, hogy megismerhettem A&K-t. A félig magyar, félig orosz származású, K pedig bejrúti születésű, de jelenlegi mindennapjaikat Kínában töltik. Fiatalos, lendületes bohó, világlátott páros, mégis a munkájukat tekintve komoly, felelősségteljes posztot töltenek be.

Az esküvő egy csodálatos helyszínen, Gödöllőn a Grassalkovich-kastélyban volt. Minden egy helyen. Késő ősszel volt már, a nappalok rövidebbek voltak az éjszakáknál, mégis gyönyörű napsütéssel ajándékoztak meg bennünket az égiek.

Az esküvő napját a szokásosnál több találkozó és egyeztetés előzte meg, ami teljesen indokolt volt. A&K a nagy nap minden apró részletét gondosan kidolgozta, átgondolta. A Magyarországon töltött napjaikat javarészt a szervezéssel, egyeztetésekkel töltötték. Maga a szervezés egyáltalán nem lehetett egyszerű feladat annak ellenére, hogy esküvőszervező csapatot hívtak segítségül.

A nagy nap felépítése a szokásos volt. A szertartástól azonban nagyon féltem. A Gödöllői kastély díszterme szűkös volt ennyi vendégnek, a szertartás pódiumának, az összesen 14 főből álló fiú és lánycsapatnak, akik A&K-ot kísérték be a szertartásra és nekünk is szükségünk volt némi mozgástérre osztozva a cinematográfus kollégákkal. De szerencsére minden zökkenőmentesen lezajlott. Még az sem zavart, hogy a vendégek között szinte alig volt olyan, aki valamilyen eszközzel ne rögzített volna képet, vagy mozgóképet. Lekötött minden fontos mozzanat és az, ahogy ők ketten egymásra pillantanak. A tekintetükben benne volt minden, amit boldogságnak hívnak :-)

A vacsora a kastély pár éve felújított Lovardájában volt, ahol a nagyjából 250 fős vendégsereget kényelmes körülmények között láthatták vendégül, tágasra kialakított tánctérrel, ami szinte sosem volt üres. Mindez pazar dekorációval és világítással, hangosítással megspékelve. Hangulatból, mosolyból, nevetésből, táncból nem volt hiány. A&K az esküvőjük napját felszabadultan, szeretetben élhette meg.

Köszönetem szeretném kifejezni Nórinak, aki nélkül ennek a napnak nem lehettem volna részese, illetve K édesapjának, aki elismerését külön is tudomásomra juttatta.