Valódi esküvők

Judit és Tamás esküvője

Megosztás: Facebook Twitter Google+ Pinterest

Esküvői fotós: Daróczi Csaba | www.naszvadasz.hu
Helyszín: Budapest

Judittal és Tamással az esküvőjük előtt majdnem egy évvel találkoztam, egy voltam a több fotográfus közül, akivel megelőzően találkoztak. Úgy éreztem, hogy nagyon egy hullámhosszon vagyunk, és miután megbíztak a munkával ez be is bizonyosodott. Egy remek hangulatú jegyes fotózás után már mindhárman nagyon vártuk az esküvő napját.

A készülődés Juditék lakásán történt, ahol már tetőfokán állt a hangulat amikor megérkeztem. Jókedvű koszorús lányok, és családtagok serege fogadott. Nagyon pörögtek a képkockák, mindig történt valami látványos dolog. Ha így indul a nap, mi jöhet még ez után-gondoltam.

A polgári szertartás a Columbus hajón volt, igazán megható, és néha humoros jelenetekkel tarkítva.  A buli hangulata pedig igazán feltette a koronát a napra. Remek ételek, nagyon jó zene, és vidám emberek gondoskodtak minderről.
A kreatív fotózás is igen különleges volt, hiszen az volt a kívánságuk, hogy ez éjszaka legyen. Így a környékünkön egyik nap kimentünk egy homokbuckás területre, és ott vártuk az éjszakát. Természetesen még világosban is készítettünk képeket, de az éjszakaikat már előre megtervezetem. Különleges élmény volt mindannyiunk számára.