Valódi esküvők

A hét esküvője: Emese és Ricsi

Megosztás: Facebook Twitter Google+ Pinterest

Esküvői fotós: Mitcsenkov Attila | www.kepfenyezo.hu

Kiskunhalas, egy meleg júliusi nap. Tudtuk, hogy egy eseményekben gazdag, gyönyörű esküvőnk lesz. A jegyesfotózás után biztos már tudtuk, hogy nem lesz nehéz dolgunk és minden kis részletre kiterjedő, igényes esküvő lesz az övék. Nem is csalódtunk.

Még sosem volt mezőn készülődő menyasszonyunk. Megható volt látni az egymásnak adott ajándékaikat – olyan “apróságokat”, amire a másik tényleg vágyott. Megkönnyezni a hagyományos lánykikérőt. A személyes templomi szertartást hallgatni, ahol a pap-sereg igaz barátokból állt. Kreatív fotókra visszatértünk a fenyősorba és tópartra, ahol tényleg csak kattintgatnunk kellett, olyan természetesen és könnyedén mozogtak és voltak boldogok. A csárdában már többször megfordultunk, de ilyen dekort még nem láttunk… Nagyon jó hangulatú buli zárta a napot, de inkább beszéljenek a képek… Köszönjük, hogy veletek lehettünk és nagyon sok boldogságot kívánunk nektek!

*** Fontos: bár a Pillanart oldalán a képsorozatok Mitcsenkov Attila nevéhez kötve jelennek meg, mi a Képfényezőnél mindig párban dolgozunk, így az esküvői sorozatok mindig két fotós munkáját dicsérik. Jelen esetben Juli és Attila képeit láthatjátok lentebb.