Valódi esküvők

Kreatív fotózás délben? Lilla és Péter esküvője

Megosztás: Facebook Twitter Google+ Pinterest

Egyházi szertartás: Bugac, katolikus templom
Polgári szertartás és buli: Bugac, Karikás Csárda
Esküvői fotós: Daróczi Csabawww.naszvadasz.hu

Pétert már fotóztam egyszer, a nővére esküvőjén 2009-ben, és abban az évben is az volt az egyik legjobb esküvőm. A családi hagyomány úgy látszik folytatódik, mert most is úgy érzem, hogy az egyik legjobb anyagomat készítettem el.

Nagyon rossz érzésekkel indultam el, hiszen a kreatív fotókat délben kellett készítenem, amikor valamire való fotográfus csak tisztogatni veszi elő a felszerelést. Ráadásul Bugacpusztán! Nagyon mélyre kellett nyúlnom a képzeletbeli zsákba a kreativitásért, hogy itt jó anyagot tudjak csinálni. És lám, csoda történt! Nem szégyellem ezeket a képeket, amiket sikerült itt készítenem.

Igazi vidám, szeretni való emberek gyűltek össze erre az esküvőre. Remek pillanatképek születtek.

A polgári szertartás gyönyörű naplementi fényekben volt a csárda kertjében, nem is emlékszem, hogy volt-e részem ilyenben már. Különleges látvány volt, amikor a szürkemarha gulyát ott hajtották el a helyszín előtt. Nagyon szeretem ezt az alföldi pusztai hangulatot, biztos, hogy nagyon inspirált a fotózás során.

Nagyon jó hangulatú volt a buli is, és ami különösen tetszett benne, hogy a jó hangulat mellett különösen erős családi érzelmek is helyet kaptak.

Kár hogy nincs több gyerek a családban :-)