Pároknak Valódi esküvők

Edit és Norbi tökéletes esküvői forgatókönyve

Megosztás: Facebook Twitter Google+ Pinterest

Polgári esküvő: XVII. kerületi házasságkötő terem, Budapest
Egyházi szertartás és vacsora: Columbus Hajó, Budapest
Esküvői fotós: Víg LászlóFotoVig.hu

Sosem kaptam még ennyire részletes forgatókönyvet egy esküvőről, az alábbi képen a nap programjait láthatjátok reggel 8-tól másnap hajnali 4-ig:

EN_eskuvoi_forgatokonyv

És ez még csak az egyik oldal a 8-ból… A nap menetének tervezésekor fontos átgondolni, hogy mikor, milyen időtartamban, mit kell csinálnunk, mindezt hol, az előbb felsoroltakat ki intézze, illetve néhány részlet sem árt, például hogy mi legyen nálunk feltétlenül a polgári esküvőn. Egy ilyen leírással a kezemben könnyedén fel tudtam készülni a nap eseményeire, hiszen az összes szolgáltató kolléga elérhetőségétől, az összes helyszín címétől kezdve az ifjú pár által kedvelt és az esküvőn szereplő zenékig bezárólag minden információt tartalmazott. A vendéglista és az ültetési rend alapján tudtam, melyik vendég melyik asztalnál fog ülni, mi lesz a menü, előre ismertem az este során megtartott játék kérdéseit és a helyes válaszokat… Kíváncsi vagyok, ezek után milyen forgatókönyveket kapok majd :)

Októberi esküvő lévén szép őszi színekre, simogató napsütésre készültünk, ehelyett szinte egész nap esett az eső. Ez azonban sem Editék, sem a vendégek hangulatát nem befolyásolta, sőt, van néhány olyan fotó is, amely csak ilyen körülmények között készülhetett el. A képek között vannak utalások Gusztira, legszűkebb családjuk harmadik, igazoltan távol lévő tagjára, szerintem kitaláljátok, kiről van szó :)

Edit és Norbi számára a tökéletes fotós megtalálása volt a fő szempont, szerintük ez sikerült is, én pedig a tökéletes párt találtam meg bennük. Fogadjátok szeretettel a sorozatot!