Valódi esküvők

Esküvő Írországban – Aisling és Zsolt

Megosztás: Facebook Twitter Google+ Pinterest

Még 2008-ban találkoztam Zsolttal legjobb barátjának az esküvőjén és elmondása szerint már akkor eldöntötte, hogy azt szeretné, ha az ő esküvőjét is én fotóznám. Tavaly érkezett el erre az idő és úgy alakult az élete, hogy Írországban találta meg párját. De a fogadalmát állta és augusztus végén repültem Dublinba.

Csodálatos 4 napot töltöttem ott, hihetetlen jó volt a társaság és a hangulat.

Egy kis kastélyban volt a szertartás és a buli is. A termet már előző napon elkezdte díszíteni és berendezni a társaság, szinte már ott elkészült egy fél esküvőnyi anyag. De nem lehetett spórolni, ezek a pillanatok fotózásra ingereltek.

A szertartás természetesen szombaton volt, de az ír időjárás nem hazudtolta meg magát, egész nap szitált az eső. Így kinti szertartásról sajnos álmodni sem lehetett. Bajban voltam, hogy a kreatív fotózást vajon hogy csináljuk így meg. Szerencsére délutánra kissé abbamaradt az égi áldás, így a tengerparton és a kastélykertben tudtunk egy órácskát fotózni.

Az esti bulit egy szervezett whisky-kóstoló előzte meg, de szerintem enélkül is remek lett volna a hangulat :-)

Örülök, hogy eljutottam ide, jó volt látni egy másik kultúra esküvői szokásait, és nagyszerű emberekkel megismerkedni. Egyszer egy híres fotográfus azt mondta, hogy ha színesben fotózol, az emberek ruháját fotózod, ha fekete-fehérben, akkor a lelküket.