Valódi esküvők

Évi és Zoli S cuvée

Megosztás: Facebook Twitter Google+ Pinterest

Esküvői fotós: Daróczi Csabawww.naszvadasz.hu

Az Alföld, de talán az ország egyik legnevesebb borász családjában örömteli esemény volt 2016. január végén. Évinek bekötötték a fejét.

Baráti kapcsolatom van a családdal, kölcsönösen tiszteljük egymás eredményeit, és nagy örömmel töltött el, amikor felkértek az esküvő megörökítésére. Nem arról szólt a dolog, hogy világraszóló esküvőt szervezzenek, hanem arról, hogy a legközelebbi barátokkal egy felejthetetlen napot töltsenek el. Azt hiszem, ez sikerült is, mert amikor eljöttem a nap végén, tudtam, hogy bizony itt egy referencia munka született.

Az egyházi szertartás kivételével a kecskeméti Sheraton Hotelben zajlottak az események, ami fantasztikus környezetet biztosított a napnak. Még a kreatív fotózást is meg tudtuk itt csinálni, de sajnáltam, hogy csak egy óránk volt rá, mert annyi lehetőséget láttam az épületbelsőben.

Jó zenével, finom ételekkel, jó borokkal (amit sajnos a helyszínen nem kóstolhattam meg) hihetetlen hangulatban telt az este, nekem is egy nagy élmény volt ennek részese lenni.