Menyasszonyoknak Pároknak

Határtalan lehetőségek…

Megosztás: Facebook Twitter Google+ Pinterest

Nemrég esett szó egy korábbi cikkben a kreatív fotózásról és azon belül a külön napi fotózásról.
Egyre többször fordul elő, hogy a párok egyedi kreatív sorozatot szeretnének és erre hajlandóak több energiát is áldozni, méghozzá olyan formában, hogy a fotózást valahol külföldön szeretnék megtartani.

Manapság már elég sok lehetőség nyílt arra, hogy viszonylag költségkímélő módon meg lehessen egy ilyen „túrát” szervezni. Rá kell ugyan szánni kb. 2-3 napot, de az eredmény általában mindenki várakozását felülmúlja. Úgy a párét, mint a fotósét is! Egy inspiráló, idegen helyen, a fotósnak hatványozottan beindul a kreativitása, ráadásul rengeteg idő van mindenre, így minden feltétel adott a tökéletes végeredményhez. Nem mellesleg ez egy remek kikapcsolódás, szórakozás.

Van kedvenc városod, nyaralóhelyed, hegycsúcsod? Vagy már régóta szerettél volna eljutni egy kiszemelt helyre? Esetleg megoldható, hogy a fotósotok csatlakozzon pár napra hozzátok a nászutatokon? Itt az alkalom, induljon be a fantáziád, hogy hol készüljenek AZOK a képek! Egy horvátországi hangulatos kisvárosban? A spanyol tengerparton? Velencében a gondolák között? Az Eiffel-torony alatt? A Colosseum mellett?

Minden megoldható! Nincsenek határok!

Bármelyik Pillanartos fotóst is választod, biztos lehetsz benne, hogy segíteni fog a szervezésben is és olyan képeket fog készíteni, amelyekre hosszú ideig irigykedni fognak a barátnőid!

Váradi Tamás

Illusztrációk:
– Bende Tamás
– Petrilla Szabolcs
– Váradi Tamás