Mitcsenkov Attila

Megosztás: Facebook Twitter Google+ Pinterest
+36 20 461 2917

kepfenyezo.hu
facebook.com/kepfenyezo
4 - 1 =

Van egy álmom, ami évek óta vissza-visszatér. Egy napra jó volna láthatatlanná válni, fényképezőgéppel a kezemben. Így lehetne igazán őszinte képeket készíteni a körülöttem élőkről – ha nem látjuk a fényképezőgépet, biztosan önmagunkat adjuk.

Az esküvő erre időnként lehetőséget ad: ahogy a Kis Herceg mondaná, “megszelídítünk”, megszokjátok, hogy ott vagyunk, fényképezünk… ráadásul elég sok minden történik ahhoz, hogy ne is tudjatok ránk figyelni. Ha minden jól megy, végeredményként egyszerre kapjátok vissza az ünnep hangulatát, és az ebben elrejtett őszinte, emberi pillanatokat. Legalábbis erre törekszünk minden alkalommal. Szeretjük az embereket, és ez talán a képeinken is látszik. :)

A többségtől talán eltérő módon jellemzően nem egyedül dolgozom: az elmúlt években néhány remek ember és kiváló fotós került mellém a Képfényező csapatába, akiktől én magam is sokat tanultam – és kevés ritka kivételtől eltekintve párban dolgozunk, hogy férfi és női szem is legyen veletek. Így ráadásul még kevésbé feltűnően, még kevesebb mozgással-rohangálással tudunk dolgozni.